Skyfire

Skyfire 2.1.0

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Skyfire: browser is dankzij Flash-video hét betere alternatief

VOOR

  • Eenvoudig favorieten instellen
  • Ondersteuning Flash!
  • Meerdere websites tegelijk openen

TEGEN

  • Desktopweergave niet altijd correct

Excellent
9

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de iPhone > Internet apps > Mobiele browsers categorie voor alternatieve applicaties.

Skyfire is een alternatieve browser voor je iPhone, iPod touch of iPad. De gratis webverkenner heeft een aantal uiterlijke verschillen ten opzichte van de standaardbrowser en 1 hiervan is belangrijk: het speelt Flash video's af op elk iDevice.

De standaardbrowser op mobiele telefoons is vaak erg...standaard. Om systeembronnen te sparen laden deze portable webverkenners niet alle rijkdom van 't web, wat jammer is. Wil je wél de complete ervaring meekrijgen dan is er echter een oplossing: Skyfire! Deze browser doet z'n best om pagina's evenzo gevuld weer te geven als op je computer. Daarbij zendt de verkenner informatie naar haar servers, die het terugsturen in mobielvriendelijk formaat. Hierdoor is ook weergave van Flash-video mogelijk.

Skyfire is populair omdat het een trucje uitvoert dat niet elke browser kent: het speelt Flash-video's af! Daarnaast optimaliseert Skyfire de video ook nog eens voor jouw toestel. Hierdoor verbruik je minder data. Naast paradepaardje Flash brengt Skyfire geordende bladwijzers en een zoekfunctie op websites. Een handige knop laat je schakelen tussen desktop- en mobiele weergave, al werkt deze functie niet bij elke website.

Skyfire is een stap voorwaarts in de mobiele browserwereld. De software werkt prima en is zonder twijfel een goede vervanger voor je standaardbrowser.

Meeste downloads Browsers voor iphone

Meer

Beoordelingen about Skyfire