Skyfire

Skyfire 5.0

Flashweergave en goed georganiseerde websites in snelle browser

VOOR

  • Eenvoudig favorieten instellen
  • Ondersteuning Flash!
  • Meerdere websites tegelijk openen

TEGEN

  • Desktopweergave niet altijd correct

Excellent
9

Skyfire is een alternatieve browser voor je Android toestel. De gratis webverkenner heeft een aantal uiterlijke verschillen ten opzichte van de standaardbrowser en 1 hiervan is belangrijk: het speelt Flash video's af op vrijwel elke Android telefoon.

De standaardbrowser op mobiele telefoons is vaak erg...standaard. Om systeembronnen te sparen laden deze portable webverkenners niet alle rijkdom van 't web, wat jammer is. Wil je wél de complete ervaring meekrijgen dan is er echter een oplossing: Skyfire! Deze browser doet z'n best om pagina's evenzo gevuld weer te geven als op je computer. Daarbij zendt de verkenner informatie naar haar servers, die het terugsturen in mobielvriendelijk formaat. Hierdoor is ook weergave van Flash-video mogelijk.

Skyfire is populair omdat het een trucje uitvoert dat niet elke browser kent: het speelt Flash-video's af! Daarnaast optimaliseert Skyfire de video ook nog eens voor jouw toestel. Hierdoor verbruik je minder data. Naast paradepaardje Flash brengt Skyfire geordende bladwijzers en een zoekfunctie op websites. Een handige knop laat je schakelen tussen desktop- en mobiele weergave, al werkt deze functie niet bij elke website.

Skyfire is een stap voorwaarts in de mobiele browserwereld. De software werkt ondanks de bèta-status prima en is zonder twijfel een goede vervanger voor je standaardbrowser.

Meeste downloads Browsers voor android

Meer

Beoordelingen about Skyfire